Advertisements

Category Archive: American

Emmy’s Kitchen at Noor Hotel : Restoran Nuansa Romantic Garden

Foodjunkies, akhir-akhir ini suka banyak yang nanya dimana ya cafe yang lucu dan bagus buat adaian event kayak bridal shower atau ulang tahun dll yang bisa dihias-hias gitu. Acara-acara kayak gitu memang lagi… Continue reading

NARA PARK BANDUNG : Asik banget buat nongkrong & ngopi~

Gimana long weekend nya kemarin foodjunkies? Bandung macetnya kebangetan ya kemarin.. yaa gimana Bandung emang jadi tempat wisata banget ya apalagi cafe-cafe nya yang lucu dan terus aja ada yang baru. Yuk mari… Continue reading

District 29 Jagonya Melted Cheese~

Apa sih makanan kekinian sekarang? kayaknya lagi banyak yang pake cheese dan melted cheese gitu ya. Kalau di Bandung, mau makan yang cheese atau melted cheese pasti kepikiran pertama di District 29, kenapa?… Continue reading

Dago Cliff Resto & Dine-Recommended for Wedding.

Salah satu restauran yang selalu dicari orang baik itu warga lokal kota Bandung sendiri, atau wisatawan dari luar kota Bandung yaitu restauran dengan pemandangan alamnya. Bisa makan enak sambil ditemani suasana sejuk kota… Continue reading

BUY 1 GET 1 FOR BRUNCH @ GRANDIA HOTEL

Looking for good brunch menu? Well this is the answer!! Sebelumnya kita udah pernah nih ke Grandia Hotel ini untuk coba restaurantnya tetapi waktu itu belum ada menu Brunchnya nah sekarang pas banget… Continue reading

New Menu at Sonoma Resto

We visited Sonoma Resto again, and they have another interesting menu that we have to tasted. If you’ve read our previous article about Sonoma resto here. You must ¬†already know that in this… Continue reading

[New Place In Town] 56 Degrees Bandung

Paskal Hypersquare, this ¬†area is famous for many cafes and restaurants. There are many interesting places to just hangout, dinner and of course as you know, Paskal Hypersquare is well known as so… Continue reading

MAD Burger

Burger lovers should not miss this one! If you ever came to some culinary festival that held in Bandung sure you see and probably everbuy one burger, the famous black burger from Burger… Continue reading

DISTRICT 29

What do you guys know about Setiabudi street? Sure you usually know in this area there is the famous mall Paris Van Java (PVJ) then there are a few hotels recommended nearby, a… Continue reading

Enjoy the city view of Bandung from above

So everyone of you already know that Bandung has one location that there are many cafes and restaurants, which are located high and has a nice view and that location is at Dago… Continue reading

Three Sixty Bandung

A few weeks ago, we got a chance¬†to visit a new place that we never heard before. The name is Three Sixty. It’s located not far from the famous Mall in Bandung, Paris… Continue reading

Feels like home!

We love American Food Style! Foodjunkie, if you look at the picture on the left, you must be wondering how large the burger is. Well, you can see that it’s really huge portions,… Continue reading