Advertisements

Category Archive: Travel

KOTA MINI FLOATING MARKET:WISATA INSTAGRAMABLE

Bandung kota kita tercinta, memang selalu bikin kangen dan kagum deh. Suatu hari kita lagi scrolling di internet eh nemu 1 objek wisata yang udah ada dari lama yaitu “Floating Market” yang ternyata… Continue reading

Strolling in Thailand: Some Unique Places Spotted!

Foodjunkies yang sudah baca cerita kita sebelumnya di Santorini Park, Thailand pasti tau ya bagaimana bagusnya tempat itu dan serunya bermain di sana. Tahun ini, kita senang banget bisa jalan-jalan untuk “Culinary Trip”… Continue reading

One Day in Santorini Park, Thailand

April 2017, as you know if you’re follow us on Instagram we went to Bangkok for some culinary trip and holiday. This time we will use full English so maybe people all around… Continue reading

Purbasari “Authentic Sundanese Food” Lake Side View | Makan di Tepi Danau & The Resort.

Hi foodjunkies! we’re back again to Dusun Bambu because we do really enjoyed having time in here, and actually there are more than 1 cafe and restaurant here. The First one is Burangrang… Continue reading

BURANGRANG CAFE AT DUSUN BAMBU|FAMILY OUTDOOR ACTIVITY

Dusun Bambu is very popular recreation area in Bandung. Who doesn’t know Dusun Bambu? We’ve been here for a couple of times, every year there must be changes here from the increasing number… Continue reading

Quick things to do in Amsterdam!

You must have seen our previous post about Delft, you can see how beautiful the city was, with all the buildings and views of the city. Well, Amsterdam is just as beautiful! In… Continue reading

Delft, Netherlands. (Travel and Food Tips)

Foodjunkie, sorry for the late blog post. Already a month since the last post. As you can see in  our instagram @caferesto_bdg we just had a summer holiday to some countries in Europe… Continue reading

H Gourmet & Vibes (Jakarta)

We have  heard that in this street, theres are a lot of cafes and restaurants with good food and a cozy place, but we feel that H Gourmet and Vibes is the most… Continue reading

Cerita Kuliner Cirebon

Hello Foodjunkie! Bandung emang terkenal dengan kulinernya, eits ternyata ada kota lain yang juga katanya kulinernya banyak dan enak-enak nih. Kota udang alias Cirebon udah sering banget disebut dimana-mana kalau kulinernya enak dan… Continue reading

Trip to BALI :D (Food, Beach, Hot Spring & Many More)

Hai semua 🙂 Seperti yang kalian tau, salah satu dari Cafe Resto Bandung tim memang ada yang berasal dari Pulau Dewata alias BALI, nah karena kali ini yang dibahas tentang bagaimana keindahan dan… Continue reading